……nimic nu-i la fel

Am promis ca revin cu noutati, însă nu reușesc să povestesc despre viața mea de acum….nu reusesc sa scriu….nu pot…eu scriam frumos, imi placea sa-mi recitesc articolele chiar daca de multe ori ma durea.
Mi-am petrecut zile, săptămâni, luni recitind. … retraind astfel momente… clipe… amintiri…. a trecut un an de cand am plecat….un an de când m-am simtit doborâta…..
Un an fără tine…..
Fără tine…
S-au intamplat multe…. am făcut multe…am evoluat…. am plâns de nenumărate ori de dorul tău. …ti-am simțit lipsă adesea… m-am intrebat de mii de ori „oare ce faci?”….
Am supraviețuit. …
Credeam ca nu o sa reusesc …. dar am supraviețuit si am incercat sa-mi refac viata…. am o relatie care functioneaza… m-am reintegrat „acasa”…. am supraviețuit. …
Însă tu mi-ai lipsit si-mi lipsești si azi….
AZI MAI ALES!!!
si nici măcar nu e joi!

image

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;……nimic nu-i la fel&8221;

  1. esti sigura ca El stie toate astea?asa cum sunt spuse/scrise/simtite aici pe blog?cred ca o sa-l iubesti toata viata,se simte asta din randurile scrise.si daca cei care citesc o simt,cu siguranta asa e!

    1. Nu stiu daca stie însă sunt aproape sigură ca si daca ar știi nu s-ar schimba absolut nimic…. nu a simțit ce am simțit si ce simt eu nici măcar atunci cand se comporta ca sicum ar simții

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s